عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

اعتراف تحلیلگر اسرائیلی: ما در مسیر شکست کامل هستیم

اعتراف تحلیلگر اسرائیلی: ما در مسیر شکست کامل هستیم  شاید اسرائیل به توفیقاتی در بعد نظامی آن هم با کمک گرفتن از ایالات متحده و کشورهای متحد خود دست پیدا کند اما مسئله اصلی آن است که ما با این وجود در حال شکست کامل هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 25
کد خبر: ۲۸۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وارلی شاهار تحلیل‌گر اسرائیلی در یادداشتی که امروز چهارشنبه در روزنامه زیمان یسرائیل منتشر شد اعتراف کرد، به ر غم تمامی کمک‌های ارائه شده به اسرائیل برای حفظ برتری نظامی خود، این رژیم در ابعاد دیگر در حال شکست کامل کامل و فروپاشی از درون است.
او در آغاز این یادداشت آورده است، ما در مسیر شکست کامل قرار داریم، نه! مسئله به بعد نظامی مربوط نمی‌شود، بی شک ارتش اسرائیل با کمک گرفتن از ایالات متحده و کشورهای دوست (در این زمینه حرف‌‌هایی برای گفتن دارند) اما شکست در جنگ در ابعاد دیگری هم رقم می‌خورد، اسرائیل بعد تبدیل شدن به یک جامعه دموکرات اخلاق مدار شکست خورده است، جامعه اسرائیل در مقابله با جامعه تندرو که از درون برای فروپاشی ما به پا خواسته، دچار شکست شده است.

تا به امروز و قبل از پایان طولانی‌‌ترین و دشوار‌‌ترین جنگی که در تاریخ اسرائیل انجام داده ایم می‌توان این را با اطمینان اعلام کرد که ما با شرایط مبهم و ترسناکی مواجه خواهیم شد و پایه‌‌هایی که اسرائیل بر آن بنا نهاده شده بود یکی پس از دیگری به شکل متعمدانه‌ای در حال فرو ریختن است.

امروز در پس زمینه تمامی تصمیم‌ها و لوایح قانونی تلاش برای نجات نخست وزیر از محاکمه‌اش به اتهام دریافت رشوه، کلاه برداری و خیانت در امانت، دیده می‌شود.

با کمی کنکاش می‌توان قانونی را که مانع از تشکیل کمیته حقیقت یاب می‌شود را می‌توان دید، تا اجازه بررسی دلایل شکست در 7 اکتبر مشخص نشود، این فقط نمونه‌ای برای این امر است.

به اعتقاد نویسنده، اسرائیل وارد این سراشیبی شده است و ائتلاف حاکم در حال ایجاد زیرساخت‌های یک نظام کاملا افراطی و تندرو است.

او تاکید کرد، ائتلاف تندور به طور بالفعل به این نتیجه رسیده است که جنگ طولانی که البته پیروان و طرفداران احزاب ائتلاف در آن مشارکتی ندارند، جامعه‌ای را که اکثر در اپوزیسیون هستند به سوی فرسایش برده و توان آنها را در اعتراض تضعیف می‌کند.

پس می‌توان گفت در سایه هزاران کشته، ده‌ها هزار زخمی و فروپاشی امنیت فردی و از هم گسیختی اقتصاد، ائتلاف به زودی پیروزی قاطع خود را بر اسرائیلی‌ها اعلام خواهد کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار